Две сестри от Сан Бернардино, Калифорния получиха неочаквано голям подарък. На

...
Две сестри от Сан Бернардино, Калифорния получиха неочаквано голям подарък. На
Коментари Харесай

Предложиха $5000 обезщетение на сестри, присъдиха им $18 милиона

Две сестри от Сан Бернардино, Калифорния получиха ненадейно огромен подарък. На двете бяха препоръчани 5 000 $ застраховка за вреди, породени от пороен дъжд. Съдебен състав обаче им присъди 18 милиона $.

Дамите свидетелстваха, че са живели в дома си повече от пет години без отопление заради спор със застрахователната им компания. Затова вземат решение да осъдят компанията за това, че не са платили за корекция на вредите от наводнението в дома им. Неочаквано обаче се оказаха по-богати с цели 18 милиона $. Съдебните заседатели постановиха в тяхна изгода и постановиха наказателни вреди на застрахователната компания, написа Нова.

Домът на Дженифър Гарние и Анджела Тофт в Пиньон Хилс е наводнен от порои през февруари 2019 година Калната вода нанася доста опустошения, в това число на инсталациите за отопление и климатизация. Дъждовната вода е развалила и електрическата система в сглобяемия им дом, заяви техния юрист Майкъл Ернандес.

Сестрите пресметнали, че им трябват повече от 100 000 $, с цел да поправят вредите, само че когато подават иск в застрахователната компания American Reliable, им предлагат само 5 000 $.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР